Održana svečana podjela razrednih svjedodžbi i svjedodžbi o obranjenom završnom radu

//Održana svečana podjela razrednih svjedodžbi i svjedodžbi o obranjenom završnom radu

Danas je u našoj školi održana svečana podjela razrednih svjedodžbi učenicima završnih razreda gimnazijskih programa te razrednih svjedodžbi i svjedodžbi o obranjenom završnom radu učenicima četverogodišnjih strukovnih programa i učenicima 3.i razreda.

Nakon pozdravnih riječi, ravnatelj Srednje škole Krapina je uručio prigodne nagrade učenicima koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom te posebne pohvale Nastavničkog vijeća učenicima koji su se istaknuli uspjesima na natjecanjima, smotrama i susretima ili su dali poseban doprinos kulturnoj i javnoj djelatnosti i promociji škole.

Ovogodišnja generacija maturanata brojila je 279 učenika. Nagradu za odličan uspjeh od 1. do 4. razreda primila su 44 učenika završnih razreda, pri čemu treba istaknuti kako je čak troje njih imalo prosjek 5,00 kroz sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja.

Posebnu pohvalu Nastavničkog vijeća za doprinos kulturnoj i javnoj djelatnosti i promociji škole ove godine dobilo je 18 učenika, a posebnu pohvalu za rezultate na natjecanjima znanja, smotrama i susretima 26 učenika.

Još jednom, čestitamo svim učenicima završnih razreda na ostvarenim rezultatima te im želimo puno uspjeha na ispitima državne mature, u daljnjem školovanju, traženju zaposlenja te općenito u životu.

Nove objave

Najnoviji komentari

  Arhiva

  Kategorije

  Meta

  Recent Tweets

  Nove objave

  Budite i vi dio Srednje škole Krapina i ostvarite svoje ciljeve!

  S povjerenjem nam se obratite!

  2018-06-05T08:38:50+00:00

  Deficitarni programi

  KONTAKT

  Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6, 49000 Krapina

  Phone: +385 (49) 382 111

  Fax: +385 (49) 382 112

  Web: ss-krapina.hr

  VIJESTI