Obilježavanje Dana darovitih učenika

Svake godine na 1. dan proljeća obilježava se Dan darovitih učenika. To je prilika da još jednom istaknemo naše učenike i njihove uspjehe. Na školskim natjecanjima sudjelovalo je čak 296 učenika u 14 različitih područja.

Terenska nastava: Infobip & Algebra

Učenici 3.AT i 4.AT razreda u programu tehničar za računalstvo nazočili su terenskoj nastavi u tvrtki Infobip te u Visokom učilištu Algebra.

Županijsko natjecanje iz matematike

1.ožujka 2023.godine, u Zlataru, održano je Županijsko natjecanje iz matematike na kojem je sudjelovalo 19 naših učenika. Nakon revizije Državnog povjerenstva stigli su konačni rezultati.

Posjet 24. međunarodnom sajmu kozmetike i frizerstva

Dana 10.3.2023. održana je terenska nastava - Posjet 24. međunarodnom sajmu kozmetike, frizerstva i opreme za frizerske salone - Beauty & Hair Expo 2023.

Izvrsni rezultati na Županijskom natjecanju iz povijesti

Dana 14. 3. 2023. u SŠ Oroslavje održano je Županijsko natjecanje iz povijesti. Iz naše škole bila su pozvana 4 učenika pod vodstvom mentorice Danijele Pavić.

Intervju s umjetnikom Nikolom Fallerom

U sklopu projekta „Suvremene umjetničke prakse“ učenice 3.A razreda Maja, Kala, Karla, Nikolina, Lucija i Laura kontaktirale su umjetnika Nikolu Fallera.

Dan broja π – izložba učenika 3.A razreda

U sklopu obilježavanja dana broja , u utorak 14. ožujka 2023. u prostorima školske galerije otvorena je interaktivna izložba "Dan broja ". Svoje radove izložili su učenici 3.A razreda.

Suradnja FSB Racing teama i CEZAR

S današnjim danom je u prostorima Centra za robotiku i nove tehnologije pri Srednjoj školi Krapina (CEZAR) ostvarena suradnja s FSB Racing Teamom Fakulteta strojarstva i brodogradnje.

Obavijest o provođenju druge faze testiranja kandidata natječaja za radna mjesta

Temeljem provedenog općeg i posebnog dijela obveznog pisanog testiranja održanog 13. ožujka 2023. godine, i izvršenog vrednovanja rezultata testiranja sukladno odredbama Pravilnika, pravo pristupa na razgovor (intervju) s Komisijom ostvaruju pristupnici čije informacije možete pronaći u privitku ove vijesti.

Međužupanijsko natjecanje WSC – Izrada programskih rješenja

Međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia -  Izrada programskih rješenja održano je u Srednjoj školi Krapina.